Verlichtende Klanken

Verlichtende Klanken

Klankschaal

Al wat bestaat is trilling, energie, licht,
het hele universum, zo ook de mens.
Klank ……..is trilling, is energie, is licht.

 

‘…When Sounds give you enlightenment…’

Een Klankhealingconcert is een ‘lig-concert’. Men ligt hierbij op een matrasje, ondereen warme deken. Tijdens een klank-healing-concert worden allerlei klanken en trillingen, energievelden, gecreëerd. De speler(s) speelt, bewegend door de ruimte, zuiver intuïtief en gebruiken daarbij etnische instrumenten van over de hele wereld, zoals Tibetaanse klankschalen, de Chinese gong, sjamanendrum, rainsticks, oceandrum, boventoon fluit, shanti’s, sansula en vele andere ritme instrumenten.
De eigen stem, als waardevol instrument, wordt ingezet met klanken, en een intuïtieve ‘ziele-taal’. Er wordt soms ook gebruik gemaakt van helende handen.

Zonder dat men er iets voor hoeft te ‘doen’, raakt men in deze klankensfeer in een meditatieve staat; een staat waar diepe ontspanning mogelijk is, waar het onbewuste kan worden aangeraakt, het hogerbewustzijn kenbaar kan zijn, emoties zich kunnen tonen,
inzichten kunnen ontstaan en healing van binnenuit kan plaats vinden.

Na vele jaren samen met een partner te hebben gespeeld, en een jaar waarin concerten niet echt tot de mogelijkheden behoorden, ga ik nu weer beginnen voor kleine groepen en of individuele sessies te spelen.
 
Deze klank-healing-sessies ga ik geven onder de naam
‘Verlichtende Klanken’

* ! Agenda in aanmaak !
Tijdens een klank-healing-concert of sessie kan men allerlei ‘sensaties’ ervaren. Men maakt reizen, komt op allerlei plaatsen, ziet kleuren en figuren, er kunnen emoties en of inzichten vrijkomen. Men ervaart ontspanning, rust en stilte.

Deze ervaringen en terugkoppelingen zijn mijn inziens herkenbaar in de achtergrondinformatie met betrekking tot klankfrequenties, hersengolven en het bewustzijn, en het lichamelijk welbevinden.
( zie tabblad Klankfrequenties )